Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Tabaiba Princess, Campo Internacional (Maspalomas)

Bazén u hotelu Tabaiba Princess, Gran Canaria

Hotel Tabaiba Princess leží v prázdninovém středisku Maspalomas, 10 minut chůze od nádherných písečných dun. Kilometry dlouhá, jemně písčitá pláž je vzdálená 1,5 km a oblíbené nákupní centrum Faro II asi 700 metrů.

V komfortním hotelu se nachází impozantní přijímací hala, internetový koutek, recepce, pianobar, salonek s pódiem, obchody a zajímavě zařízená restaurace.
Velkoryse položený hotel střední třídy má velkou tropickou zahradu, bazén s uměle vytvořenou písečnou pláží, vodopády, 2 další bazény, 5 bazénových barů, snackbar s terasou na sezení a s á-la-carte restaurací (otevřeno přes poledne). Dále zde najdete mnoho slunečních teras s palmami, zelená zákoutí a odpočinková místa, lehátka (v ceně), osušky k bazénu zapůjčeny zdarma při příjezdu (výměna za poplatek).
Sesterský hotel Maspalomas Princess se nachází v bezprostřední blízkosti, můžete využít jeho bazénů, restaurace a bary jsou na vlastní náklady.

Sportovní vyžití v ceně: stolní tenis, fitness centrum, v rámci animačních programů lukostřelba, basketbal, volejbal, vodní pólo a gymnastika. Za poplatek jsou 2 tenisové kurty s umělým osvětlením, biliard, minigolf. Atraktivní 18-ti jamkové golfové hřiště Maspalomas je vzdálené 300 metrů od hotelu, novější golfové hřiště Meloneras asi 2 km.
V hotelu se konají pravidelné animační programy a zábavné večery se show, tancem a hrami.
Pro děti je k dispozici miniklub (5-12 let), 2 samostatné dětské bazény a dětské hřiště.

Ubytování je v komfortně zařízených a vkusných pokojích s klimatizací, sedacím koutem, minibarem (za poplatek), telefonem, satelitní televizí s hudebním kanálem, koupelnou s fénem, WC, balkonem nebo terasou. Maximální obsazení: 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.

Stravování: All inclusive - bohatý snídaňový bufet, v poledne a večer bohatý bufet s teplými a studenými pokrmy, kuchařská show a 1x týdně tématický večer se specialitami z Mexika nebo z Kanárských ostrovů, snacky v baru La Choza od 10.30 do 13 hodin a od 15 do 17 hodin. Odpoledne káva, čaj, pečivo a zmrzlina v baru La Choza od 15 do 17 hodin. V restauracích a v barech "Nusa Dua", "Piano Bar Tabaiba" a "Salon Princess" dostanete místní alkoholické a nealko nápoje od 9 do 24 hodin. Bary mají různé otvírací doby.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Tabaiba Princess, Gran Canaria - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Byli jsme tu 2x a ještě několikrát se sem určitě vrátíme. Byli jsme v každém ohledu vždy spokojeni. Stojí za to navštívit tento ostrov a vdechnout jeho atmosféru. Hotelový servis byl vždy perfektní. Cesta k pláži trvá asi 15 – 20 minut a je velmi příjemná. Od hotelu se jde prostě jen rovně až na pláž. Na pláži jsou jen na hromadách položená lehátka a slunečníky. Jinak hodně místa. Zde není hlava na hlavě. Prostě super. Vždy se najdou všude lidé, kteří nejsou s ničím spokojeni, i tady si někteří stěžovali na výběr večeří – my však tento názor nesdílíme. Jídlo bylo skvělé – pro každého se našlo něco. Ten jediný zpěvák, který tu byl už loni, by mohl být nahrazen jiným. Ale kdo chce slavit, jede jen 5 minut taxíkem (za dobrou cenu) do Playa del Inglés.

Kanárské ostr. na FB